Koikarpers

Koikarpers zijn meestal veelkleurige, tamme, niet schuwe vissen. Ze laten zich goed zien in uw vijver en dat is zeker ook een reden om te houden van koikarpers (en om koikarpers te houden). Voor wie van andersgekleurde koikarpers houdt: er zijn ook koi variaties die egaal wit of donker van kleur zijn.

Welke soort of kleur u ook zoekt, bij ons bent u aan het beste adres.

Verschillende maten koikarpers

Koikarpers zijn verkrijgbaar in verschillende maten variërend van 10 cm tot zo'n 70 cm.

Leeftijd koikarpers

Een gezonde en goed verzorgde koikarper leeft gemiddeld langer dan 10 jaar en kan in sommige gevallen wel 60 jaar oud worden.

Wat kost een koikarper?

De prijs wordt bepaald door het formaat en de tekening en kan variëren van vijf euro tot wel vierhonderd euro. Bij uitzonderlijk grote, mooie vissen kan de prijs nog veel verder oplopen. Tot zelfs meer dan duizend euro aan toe. In alle gevallen zijn ONZE prijzen heel concurrerend!

Koikarpers, oneindig fraai

Onze kweekvissen komen uit Japan. Wij hebben onze vissen daar uitgezocht op kleur en lichaamsbouw. Het kweken van Koi is in Japan en China een eeuwenoude traditie. De koikarper staat daar voor kracht, wijsheid en doorzettingsvermogen.

Wij hebben talloze koikarpers in oneindig veel variaties zodat er genoeg te kiezen valt. Maar het gaat er natuurlijk vooral om welke vis ú aanspreekt. En dat kunt u het beste beoordelen bij ons op de boerderij.

In de tussentijd kunt u zich laten inspireren door onderstaande foto’s. Hou er alstublieft rekening mee dat dit slechts een greep is uit ons uitgebreide assortiment. Ziet u nu al een vis(soort) die u aanspreekt en wilt u direct meer informatie? Bel 06-23865485 en wij geven antwoord op uw vraag.

Vraag gerust ook naar onze scherpe prijzen!
Contact

 

Video van ons youtube kanaal SiervisBoerma