Koikarpers kopen? Bezoek Sierviskwekerij Boerma in ’t Zandt, Groningen

Koikarpers en vijverproducten van Sierviskwekerij Boerma

Koikarpers zijn meestal veelkleurige, tamme, niet schuwe vissen. Ze laten zich goed zien en zijn daarom een bonte aanwinst in uw vijver. Alle koikarpers die bij ons verkocht worden zijn door onszelf gekweet. De ouderdieren komen uit Japan van verschillende gerenomeerde kwekers. Wij hebben ze daar uitgezocht op kleur en lichaamsbouw.

Meer informatie over onze koikarpers

Koikarpers zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Variërend van 10 cm tot zo'n 70 cm. Ook qua kleur kunnen deze siervissen variëren. Bekende felgekleurde koikarpers hebben we uiteraard in onze kwekerij voor u rondzwemmen. Ook egaal witte en donkergekleurde vissen vindt u in onze kweekvijvers.

Wat kost een koikarper?
Het formaat van de vis en de tekening op zijn schubben zijn bepalend voor de prijs. Die kan variëren van € 5,- tot € 400,-. Bij uitzonderlijk grote, mooie vissen kan de prijs nog verder oplopen. Tot zelfs meer dan € 1000,-.

Leeftijd koikarpers
Een gezonde en goedverzorgde koikarper kan tientallen jaren oud worden. In sommige gevallen kunnen ze zelfs 60 jaar oud worden.

Neem contact op
Meer informatie over onze koikwekerij of koikarpers? Bel 06-23865485 of stuur een bericht via het contactformulier.

Bezoek onze koikwekerij in ’t Zandt

Koikarpers koopt u bij Sierviskwekerij Boerma in Groningen

Creëer een ideaal vijverklimaat

Een onheldere vijver, vissen die niet goed eten of zelfs vroegtijdig sterven. Dit wilt u als siervisliefhebber natuurlijk voorkomen. De waterkwaliteit en het vijverklimaat spelen een cruciale rol bij het succesvol houden van koikarpers.

Vijverproducten
Met de juiste vijverproducten creëert u optimale leefomstandigheden voor uw koikarpers. Bij Sierviskwekerij Boerma vindt u vijverproducten zoals pompen, filters en waterplanten die nodig zijn voor een gezond leefklimaat voor uw siervissen.

Ook andere vijverproducten zijn via ons verkrijgbaar. Denk aan complete vijvers, bacteriën voor gebruik in filters, schepnetten en waterplanten. Deze producten koopt u in onze webshop of uiteraard bij een bezoek aan onze kwekerij in ’t Zandt.

Naar de webshop

Hier komt een film. Don't remove it!